"Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışmasında tüm alanlarda birincilik

Cumhuriyetimizin 100. yılında, kendi görev sahası içinde başarılı çalışmalara imza atan Jandarma Genel Komutanlığımızın görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla ülke çapında Cumhuriyetimizin 100. yılında “Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışması yapılmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları münasebetiyle düzenlenen resim yarışması ile çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma hakkındaki düşüncelerini resmetmeleri ve Cumhuriyetimizin 100. yılında farkındalık oluşturulmasının amaçlandığı Resim Yarışmasında Kurumumuz Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde il birincisi olmuştur. İlkokul kategorisinde Yakup Giray ERCAN, ortaokul kategorisinde Eren Gazi DEMİREL, lise kategorisinde il birincisi Zeynep YAZITAŞ il birincisi olmuştur. Öğrencimiz Zeynep YAZITAŞ aynı zamanda Türkiye 20. si olmuştur. Ödülleri Jandarma Genel Komutanlığı komutanları tarafından kurumumuzda gerçekleştirilen törenle takdim edilmiştir. Öncelikle Jandarma Genel Komutanlığımız olmak üzere Danışman öğretmenimiz Gülhan YALMAN'a,  ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.

15-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 17:45 - Görüntülenme: 37