TÜBİTAK Bilim Söyleşi

TÜBİTAK bilim söyleşileri kapsamında web2.0 destekli sitem etkinlikleri eğitimi Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölümünde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dr. Esra Kızılay tarafından Fatma Temel Turan Bilim ve Sanat Merkezinde 7. sınıf öğrenci ve öğretmenlerimize etkileşimli ve uygulamalı olarak eğitim verildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak'ın da katıldığı eğitimde öğretmen ve öğrencilerimiz uygulamalı olarak STEM etkinliği gerçekleştirildi. Yürütücüsü olarak görev aldığım bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak 'a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Selçuk Doğandemir 'e, okul aile birliği başkanımız Mehrican Özkan Çakıroğlu'na, kurumumuz öğretmenleri Figen Kasap, Gamze METE, Mevlüde ÇAĞLAYAN, Ömer Rıza Zararsız, Mesut Okuluu, Murat Ceylan'a ve emeği geçen herkese kurumumuz ve şahsım adına şükranlarımı sunarım.

03-11-202303-11-202303-11-2023

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 18:24 - Görüntülenme: 152